Cotlet de porc sărat cu compot de mere
![Cotlet de porc sărat cu compot de mere](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/227874.webp?v=1708597674)
Cotletele de porc sărate cu compot de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 405 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de ore și 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți cidru de mere, ghimbir, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc sărat cu compot de mere, Cotlet De Porc Cu Cidru De Mere, și Cotlet De Porc Cu Mere La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți Saramura Principală.
Adăugați carne de porc în saramură; sac de etanșare.
Lăsați să stea în frigider 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din saramură; clătiți și uscați.
Lăsați să stea 30 de minute.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Transferați cotletele pe o farfurie; acoperiți și păstrați la cald.
Adăugați mere la tigaie; saut 5 minute.
Adăugați cidru, zahăr brun și ghimbir, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 minute pana cand marul este fraged, amestecand frecvent.