Cotlet de porc sotat cu varză murată

Cotletele de porc sotate cu varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 343 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, cotlet de porc, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: cotlet de porc sotate cu varza murata, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Carne de porc Sotată cu varză murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, adăugați ceapa și semințele de chimen și gătiți amestecul, amestecând, până când ceapa este aurie.
Adăugați varza murată și sucul de mere și fierbeți amestecul, acoperit, timp de 20 de minute.
În timp ce amestecul de varză murată fierbe, presărați ambele părți ale cotletelor cu sare, lăsați cotletele să stea între straturi de prosop de hârtie timp de 10 minute și condimentați-le cu piper. Într-o tigaie grea, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și în el săutați cotletele timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când sunt doar gătite. Se amestecă 1 lingură de mărar în amestecul de varză murată și se transferă amestecul într-un platou încălzit. Acoperiți amestecul de varză murată cu cotletele și presărați cotletele cu restul de 1 lingură de mărar.