Cotlet de porc Saltimbocca cu spanac saut

Cotlet de porc Saltimbocca cu spanac saut saut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 637 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați spanac, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlet De Porc Saltimbocca, Cotlet De Porc Saut, și Cotlet de porc cu mere saut.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Tăiați un buzunar adânc și larg în fiecare cotlet de porc.
Presărați jumătate de salvie în fiecare buzunar și umpleți buzunarele cu brânză și prosciutto. Cotletele se usucă și se condimentează cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper (total).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Gatiti cotletele pana cand partea inferioara este aurie, aproximativ 2 minute, apoi intoarceti cotletele si transferati tigaia la cuptor. Prăjiți până la fiert, aproximativ 5 minute.
În timp ce cotletele gătesc, încălziți uleiul de lingură rămas într-o oală de 5 litri la foc mediu până când strălucește. Saut usturoi până la aur PAL, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați spanacul și gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Transferați cotletele într-un platou.
Adăugați untul și sucul de lămâie în tigaia fierbinte, amestecând și răzuind bucăți maro, apoi turnați sosul peste carnea de porc.
Serviți carnea de porc cu spanac.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.