Cotlet de porc O ' Brien cu sos cremos

Cotlet de porc O ' Brien cu sos cremos
Cotlet de porc O ' Brien cu sos cremos necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru $ 2.77 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Un amestec de cotlet de porc, salvie frecat, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc O ' Brien, Cotlet de porc Panko cu sos cremos, și cotlet de porc cu sos cremos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Condimentează Cotletele de porc cu sare condimentată pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2
Încălziți o tigaie mare, antiaderentă la foc mediu-mare și ungeți cu spray de gătit. Gatiti Cotletele de porc pana se rumenesc pe ambele parti, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă crema de supă de țelină, cremă de supă de ciuperci, smântână și salvie împreună în tigaie până se combină. Amestecați fasolea verde și cartofii O ' Brien, apoi așezați Cotletele de porc deasupra legumelor. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
Fasole VerdeFasole Verde
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SmântânăSmântână
LegumeLegume
CartofiCartofi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista