Cotlet De Porc Mandarin

Cotlet De Porc Mandarin
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc mandarine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 241 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, unt, portocale mandarine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc la cuptor cu usturoi + cotlet de porc gratuit, Carne De Porc Mandarină, și Medalioane De Porc Mandarin.

Instrucțiuni

1
Scurgeți portocalele, rezervând suc; pune portocalele deoparte. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și 3 linguri de suc rezervat până se omogenizează; pus deoparte. Într-un alt castron mic, combinați ceapa, zahărul brun, ketchup-ul, oțetul, muștarul, sarea, scorțișoara, cuișoarele și sucul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
PortocaliuPortocaliu
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CeapăCeapă
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, se rumenesc Cotletele de porc în unt pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați amestecul de ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 cm., întorcând cotletele o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Scoateți carnea de porc și păstrați-o caldă. Aruncați cuișoarele. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sucuri de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă portocalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
PortocaliuPortocaliu
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista