Cotlet De Porc La Grătar

Cotlet De Porc La Grătar
Reteta cotlet de porc gratar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sos de grătar cu miere groasă și picantă, roșii conservate, amestec de condimente vegetale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Grătar-Cotlet De Porc Frecat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din cotlet; presărați cotletele cu piper. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați cotlete, în două loturi, și gătiți până se rumenesc pe ambele părți. Înveliți un aragaz lent electric de 3 1/2 sau 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Puneți cotletele în aragaz.
4
Combinați sosul de grătar, roșiile și amestecul de legume congelate, amestecând bine; se toarnă amestecul peste cotlet. Acoperiți și gătiți la setarea înaltă 4 ore. Sau, acoperiți și gătiți la setare ridicată 1 oră; reduceți la setare scăzută și gătiți 7 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.
Chardonnay 2010 de la A La Z se deschide cu arome de flori albe, mandarine, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu indicii de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, apetisant și intens. Nuanțată mijlocul palatului desfășoară cu arome care oglindă și amplifica aromatice. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasic Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, picant și intens va livra în următorii 5 ani.
The 2010 A to Z Chardonnay opens with aromas of white flowers, tangerine, lime, quince, wet stone and minerals that develop further into nutmeg, honey, green apple with hints of ginger. A mineral laden attack is bright, mouthwatering and intense. The nuanced mid-palate carries on with flavors that mirror and amplify the aromatics. The finish is long, clean, crisp and juicy with flavors of honeysuckle, citrus and wet stone. This wine exemplifies classic Oregon steely Chardonnay. 2010 was an exceptional vintage for white wines in Oregon and this sophisticated terroir driven wine is no exception; bright, tangy and intense it will deliver over the next 5 years.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista