Cotlet De Porc La Cuptor Cu Sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc coapte cu sos. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.91 pe portie. O porție conține 307 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână cotlet de porc, sare și piper, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc La Cuptor Cu Sos, Cotlet de porc la cuptor cu sos, și Cotlet De Porc La Cuptor Și Sos De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper după gust. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Soteți Cotletele de porc în unt timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mediu separat, combinați laptele, apa și supa.
Așezați Cotletele de porc într-un vas de copt de 9x13 inch și turnați amestecul de supă peste cotlete.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.