Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise Cu Morcovi De Miere-Muștar

Cotletele de porc glazurate cu caise cu morcovi de miere-muștar sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de conserve de caise, muștar de miere, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Glazurați Cu Muștar De Miere, Miere Muștar Și Rozmarin Morcovi Glazurați, și Cotlet De Porc Cu Muștar-Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă.
Se pune la foc mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 67 de minute sau până se înmoaie.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte. Între timp, presărați sare și piper negru proaspăt măcinat, atât după gust, peste Cotletele de porc.
Adăugați cotletele în tigaia preîncălzită și gătiți-le 4 minute pe fiecare parte sau până când abia roz în centru.
Combinați conservele și ghimbirul; se adaugă în tigaie cu cotletele. Gatiti pana cand conservele sunt clocotite si fierbinti, intorcand cotletele o data pentru a acoperi cu glazura.
Rezervați 2 linguri de lichid de gătit pentru morcovi.
Scurgeți morcovii; reveniți în aceeași cratiță și aruncați cu muștar de miere.
Adăugați lichid de gătit rezervat și amestecați bine; condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, ambele după gust.
Serviți morcovii alături de cotlete.