Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise Cu Morcovi De Miere-Muștar

Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise Cu Morcovi De Miere-Muștar
Cotletele de porc glazurate cu caise cu morcovi de miere-muștar sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de conserve de caise, muștar de miere, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Glazurați Cu Muștar De Miere, Miere Muștar Și Rozmarin Morcovi Glazurați, și Cotlet De Porc Cu Muștar-Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se pune la foc mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 67 de minute sau până se înmoaie.
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte. Între timp, presărați sare și piper negru proaspăt măcinat, atât după gust, peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Tarhon OpționalTarhon Opțional
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați cotletele în tigaia preîncălzită și gătiți-le 4 minute pe fiecare parte sau până când abia roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați conservele și ghimbirul; se adaugă în tigaie cu cotletele. Gatiti pana cand conservele sunt clocotite si fierbinti, intorcand cotletele o data pentru a acoperi cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Rezervați 2 linguri de lichid de gătit pentru morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți morcovii; reveniți în aceeași cratiță și aruncați cu muștar de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Adăugați lichid de gătit rezervat și amestecați bine; condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, ambele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Serviți morcovii alături de cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista