Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise Cu Morcovi De Miere-Muștar

Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise Cu Morcovi De Miere-Muștar
Cotletele de porc glazurate cu caise cu morcovi de miere-muștar sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de conserve de caise, muștar de miere, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Glazurați Cu Muștar De Miere, Miere Muștar Și Rozmarin Morcovi Glazurați, și Cotlet De Porc Cu Muștar-Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se pune la foc mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 67 de minute sau până se înmoaie.
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte. Între timp, presărați sare și piper negru proaspăt măcinat, atât după gust, peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cotletele în tigaia preîncălzită și gătiți-le 4 minute pe fiecare parte sau până când abia roz în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați conservele și ghimbirul; se adaugă în tigaie cu cotletele. Gatiti pana cand conservele sunt clocotite si fierbinti, intorcand cotletele o data pentru a acoperi cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Rezervați 2 linguri de lichid de gătit pentru morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Scurgeți morcovii; reveniți în aceeași cratiță și aruncați cu muștar de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați lichid de gătit rezervat și amestecați bine; condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat, ambele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Serviți morcovii alături de cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista