Reteta Cotletele de porc cu sos de porumb pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, apă, ou și cotlet de porc fluture. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu sos de porumb, Cotlete de porc glazurate cu sos de pâine de porumb, și Cotlet de porc cu sos de pâine de porumb Pecan și sos de cidru.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați oul, pesmetul, porumbul, apa, ardeiul verde, ceapa și sosul Worcestershire; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu. Cotlet de porc ușor maro pe ambele părți. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu amestec de pansament de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De Porc
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Adăugați apă suplimentară în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți Cotletele de porc și pansamentul pe un platou de servire;păstrați cald. Grăsime degresată din picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
7
Adăugați supă și lapte în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand este fierbinte si clocotit.
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.