Cotlet de porc cu sos de porumb

Cotlet de porc cu sos de porumb
Reteta Cotletele de porc cu sos de porumb pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, apă, ou și cotlet de porc fluture. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu sos de porumb, Cotlete de porc glazurate cu sos de pâine de porumb, și Cotlet de porc cu sos de pâine de porumb Pecan și sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați oul, pesmetul, porumbul, apa, ardeiul verde, ceapa și sosul Worcestershire; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu. Cotlet de porc ușor maro pe ambele părți. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu amestec de pansament de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Adăugați apă suplimentară în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți Cotletele de porc și pansamentul pe un platou de servire;păstrați cald. Grăsime degresată din picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
7
Adăugați supă și lapte în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand este fierbinte si clocotit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista