Cotlet de porc cu sos de porumb
Reteta Cotletele de porc cu sos de porumb pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită lapte, apă, ou și cotlet de porc fluture. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu sos de porumb, Cotlete de porc glazurate cu sos de pâine de porumb, și Cotlet de porc cu sos de pâine de porumb Pecan și sos de cidru.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați oul, pesmetul, porumbul, apa, ardeiul verde, ceapa și sosul Worcestershire; pus deoparte.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor sau într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu. Cotlet de porc ușor maro pe ambele părți. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu amestec de pansament de porumb.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei.
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea de porc este fragedă.
Adăugați apă suplimentară în tigaie, dacă este necesar.
Scoateți Cotletele de porc și pansamentul pe un platou de servire;păstrați cald. Grăsime degresată din picături.
Adăugați supă și lapte în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand este fierbinte si clocotit.
Se servește cu cotlet de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.