Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru Norman și cimbru

Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru Norman și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de cremă de cidru Norman și cimbru. Această rețetă face 2 porții cu 731 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper proaspăt crăpat, sare de mare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu cimbru-frecare de condimente de fenicul și sos de cremă de cidru, Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru-salvie, și Cotlet de porc cu sos de tigaie de cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți carnea de porc din frigider cu 15 minute înainte de a dori să o utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Tăiați coaja grasă dacă există. Condimentați cotletele peste tot cu sare, piper și cimbru, apăsând ușor condimentul în carne, astfel încât să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Preîncălziți o tigaie largă sau o tigaie saut cu ulei de măsline la foc mediu. Aduceți o oală cu apă sărată la fiert pentru gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
GnocchiGnocchi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați carnea de porc în tigaia fierbinte și gătiți 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați gnocchi în oală și gătiți 2 minute până când plutește în vârful apei și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Cu carnea de porc încă în tigaie, adăugați cidrul și apoi smântâna. Gatiti inca 5 minute pana cand carnea de porc este fiarta si sosul este redus. Aruncați gnocchiul în sos cu Cotletele de porc și serviți imediat cu o salată verde deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
GnocchiGnocchi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista