Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru Norman și cimbru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de cremă de cidru Norman și cimbru. Această rețetă face 2 porții cu 731 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper proaspăt crăpat, sare de mare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu cimbru-frecare de condimente de fenicul și sos de cremă de cidru, Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru-salvie, și Cotlet de porc cu sos de tigaie de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carnea de porc din frigider cu 15 minute înainte de a dori să o utilizați.
Tăiați coaja grasă dacă există. Condimentați cotletele peste tot cu sare, piper și cimbru, apăsând ușor condimentul în carne, astfel încât să se lipească.
Preîncălziți o tigaie largă sau o tigaie saut cu ulei de măsline la foc mediu. Aduceți o oală cu apă sărată la fiert pentru gnocchi.
Adăugați carnea de porc în tigaia fierbinte și gătiți 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.
Adăugați gnocchi în oală și gătiți 2 minute până când plutește în vârful apei și scurgeți.
Cu carnea de porc încă în tigaie, adăugați cidrul și apoi smântâna. Gatiti inca 5 minute pana cand carnea de porc este fiarta si sosul este redus. Aruncați gnocchiul în sos cu Cotletele de porc și serviți imediat cu o salată verde deschis.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.