Cotlet De Porc Cu Sos De Boabe De Piper Verde

Cotlet De Porc Cu Sos De Boabe De Piper Verde
Această rețetă servește 6. O porție conține 175 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă 69 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cotletele de porc cu sos de boabe de piper verde ar putea fi grozave fără gluten rețetă pentru a încerca. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc prăjit cu sos de boabe de piper verde, Cotlet De Porc Prăjit Cu Sos De Boabe De Piper Verde, și Cotlet de porc în sos de aluniță Verde pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista