Cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 737 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, usturoi, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. 87 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere, Cotlet De Porc Cu Saramură De Cidru, și Cotlet de porc prăjit cu cidru cu Chutney de roșii verzi pentru rețete similare.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.