Cotletele de porc cu ierburi sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, piper de lămâie, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Cotlet De Vițel Cu Piper De Ierburi, Cotlet De Porc Piperat, și Cotlet De Porc Piperat.
Instrucțiuni
1
Ungeți cotletele cu 1 lingură de ulei și frecați cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă împreună boia de ardei și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați cotletele. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti cotletele in ulei incins 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald, rezervând picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulion la picăturile rezervate, stiring la particule libere; aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 10 minute); grăsime degresată. Se amestecă împreună amidon de porumb, apă și sos Worcestershire. Se amestecă treptat în bulion; se aduce la fierbere. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.