Cotlet De Porc Cu Piper De Ierburi

Cotlet De Porc Cu Piper De Ierburi
Cotletele de porc cu ierburi sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, piper de lămâie, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Cotlet De Vițel Cu Piper De Ierburi, Cotlet De Porc Piperat, și Cotlet De Porc Piperat.

Instrucțiuni

1
Ungeți cotletele cu 1 lingură de ulei și frecați cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă împreună boia de ardei și următoarele 7 ingrediente într-un castron mic. Frecați cotletele. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti cotletele in ulei incins 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald, rezervând picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulion la picăturile rezervate, stiring la particule libere; aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce la 1 cană (aproximativ 10 minute); grăsime degresată. Se amestecă împreună amidon de porumb, apă și sos Worcestershire. Se amestecă treptat în bulion; se aduce la fierbere. Se fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se servește cu cotlete.
8
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista