Cotlet de porc cu mere de scorțișoară

Cotlet de porc cu mere de scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu mere de scorțișoară. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.45 pe portie. O porție conține 267 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, ulei vegetal, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu mere de scorțișoară și dovlecei de nucă, Friptură de porc cu mere, și Cotlet de porc Crockpot cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și presărați peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Scoateți carnea de porc din tigaie. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați merele și ingredientele rămase și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Serviți merele cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista