Cotlet de porc cu mere de scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu mere de scorțișoară. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.45 pe portie. O porție conține 267 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, ulei vegetal, mere granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc cu mere de scorțișoară și dovlecei de nucă, Friptură de porc cu mere, și Cotlet de porc Crockpot cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și presărați peste carnea de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Acoperiți și păstrați cald.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați merele și ingredientele rămase și gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Serviți merele cu carne de porc.