Cotlet de porc cu lămâie cu salată de Quinoa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu lămâie cu salată de Quinoa. O porție conține 3154 calorii, 400g de proteine, și 146g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 21,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați condimente cu lămâie, frunze de pătrunjel cu frunze plate, cotlete de coaste de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu salată de cartofi dulci, Kale și Quinoa roșie, și cotlet de porc cu rozmarin de lămâie cu salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați Cotletele de porc cu condimente de ierburi și 1 linguriță. sare kosher. Căutați jumătate de carne de porc în 2 1/2 linguri. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se fierbe. Păstrați carnea de porc caldă pe o grătar într-un cuptor de 200. Repetați procedura cu 2 1/2 linguri. uleiul de măsline și carnea de porc rămasă. Ștergeți tigaia curată.
Aduceți quinoa, 1/2 linguriță. sare kosher și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 8 până la 10 minute sau până se înmoaie; scurgere. Reveniți la cratiță; acoperi.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați mazărea de zahăr în jumătate transversal.
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare; gătiți mazărea în ulei fierbinte 1 minut sau până când este verde strălucitor și fraged.
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă. sare.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Puf quinoa cu o furculiță.
Adăugați quinoa și Vinaigreta de lămâie-usturoi la amestecul de mazăre cu zahăr și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul și migdalele.
Se servește cu carne de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.