Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu lămâie cu salată de Quinoa. O porție conține 3154 calorii, 400g de proteine, și 146g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 21,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați condimente cu lămâie, frunze de pătrunjel cu frunze plate, cotlete de coaste de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu salată de cartofi dulci, Kale și Quinoa roșie, și cotlet de porc cu rozmarin de lămâie cu salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați Cotletele de porc cu condimente de ierburi și 1 linguriță. sare kosher. Căutați jumătate de carne de porc în 2 1/2 linguri. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se fierbe. Păstrați carnea de porc caldă pe o grătar într-un cuptor de 200. Repetați procedura cu 2 1/2 linguri. uleiul de măsline și carnea de porc rămasă. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Cotlet De Porc
Ulei De Măsline
Condimente Uscate Freca
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
Cuptor
2
Aduceți quinoa, 1/2 linguriță. sare kosher și 4 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 8 până la 10 minute sau până se înmoaie; scurgere. Reveniți la cratiță; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Tăiați mazărea de zahăr în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
5
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare; gătiți mazărea în ulei fierbinte 1 minut sau până când este verde strălucitor și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Mazăre
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
7
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Se ia de pe foc.
9
Puf quinoa cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
10
Adăugați quinoa și Vinaigreta de lămâie-usturoi la amestecul de mazăre cu zahăr și aruncați pentru a acoperi. Se amestecă pătrunjelul și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Migdale
Pătrunjel
Usturoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.