O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 39 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, garnituri: mere, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Savuros, Cotlete De Porc Umplute Savuroase, și Cotlet De Porc Cu Bere Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună 1/4 cană suc de mere, 1 lingură. zahăr brun și muștar într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Sigilați punga și agitați bine pentru a acoperi. Se răcește 30 de minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Zahăr Brun
Muștar
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Carne De Porc
2
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada. Se usucă carnea de porc și se presară cu 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Piper
Carne De Porc
Sare
3
Gatiti carnea de porc in ulei incins in tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți cotletele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Gatiti ceapa si usturoiul in picaturi fierbinti, amestecand continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați restul de 3/4 cană de suc de mere în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă rozmarinul, 1 lingură. zahăr brun, 1 lingură. oțet balsamic și restul de 1/2 linguriță. sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sare și Piper
Suc De Mere
Zahăr Brun
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Aduceți amestecul de ceapă la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți 3 până la 5 minute sau până când amestecul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Adăugați carnea de porc la amestecul de ceapă, întorcându-se la strat. Acoperiți și gătiți 5 până la 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
9
Se ia de pe foc și se pune carnea de porc pe un platou de servire. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Între timp, amestecați împreună 1/4 cană de apă, 1 lingură. făină, rămânând 1 1/2 lingură. zahăr brun și 1 lingură rămasă. oțet balsamic în tigaie până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic. Reduceți căldura la minim și fierbeți 1 până la 2 minute sau până când se îngroașă ușor și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
12
Stropiți sosul peste carne de porc sau serviți cu carne de porc, dacă doriți.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.