Cotlet de porc cu chutney dulce de roșii
Cotletele de porc cu chutney dulce de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 629 calorii, 60g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 5,43 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu chutney de caise-roșii, Cotlet de miel de chimen cu cartofi dulci și roșii-chutney de ghimbir, și Chutney portocaliu peste cotlet de porc.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați semințele de chimen, semințele de muștar și bățul de scorțișoară. Gatiti si amestecati pana cand semintele sunt parfumate si incep sa apara, aproximativ 1 minut. Se amestecă semințele de fenicul și apoi se adaugă roșiile. Condimentează cu piper cayenne și sare.
Se toarnă în apă, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până când roșiile sunt foarte moi, aproximativ 20 de minute.
Amestecați zahărul cu roșiile și puneți focul la mare. Gatiti pana cand zaharul s-a dizolvat, apoi continuati sa gatiti amestecand continuu pana cand amestecul este lucios, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți Cotletele de porc pe fiecare parte până se rumenesc și se fierb, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească câteva minute.
Serviți Cotletele de porc cu aproximativ o lingură de chutney lingurată deasupra.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.