Cotlet de porc cu cartofi zdrobiți complet încărcați
Această rețetă face 40 de porții cu 72 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, bulion de pui, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cartofi Festonați Complet Încărcați, Cartofi Copți De Două Ori Încărcați Complet, și Cartofi Hasselback Complet Încărcați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita intr-o cratita mare 20-25 min. sau până la licitație. Între timp, gătiți și amestecați slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. picături din tigaie.
Adăugați cotletele la picături în tigaie; gatiti la foc mediu-mare 3 min. pe fiecare parte sau până la terminare (145F).
Transferați cotletele pe farfurie, rezervând picături în tigaie; acoperiți cotletele pentru a se încălzi.
Adăugați bulion în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați cremă de brânză; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când crema de brânză este complet topită și sosul este îngroșat, amestecând constant cu biciul. Se amestecă 1 lingură. arpagic.
Scurgeți cartofii; reveniți la tigaie. Mash la consistența dorită. Se amestecă cheddar, slănină și arpagic rămas.
Se servește cu carne și sos de tigaie.