Cotlet de porc condimentat II
Cotletul de porc condimentat ii necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 3,73 USD pe porție. Acest curs principal are 580 calorii, 33g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți busuioc, muștar măcinat, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Condimentat, și Cotlet De Porc Condimentat Cochet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x14 inci.
Amestecați făina, praful de usturoi, muștarul, ardeiul, ardeiul cayenne, sarea de țelină, ghimbirul măcinat, oregano, busuiocul, sarea și piperul împreună într-un vas superficial.
Cotlet de porc dragat în amestecul de făină pentru a acoperi. Rezervați amestecul de făină rămas.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti Cotletele de porc in ulei incins pana se rumenesc, 3-5 minute pe fiecare parte.
Transferați Cotletele de porc în vasul de copt pregătit, rezervând orice picături în tigaie.
Se amestecă sherry, apă și zahăr brun împreună până se dizolvă zahărul; se toarnă peste cotlet de porc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fraged și nu mai este roz în centru, 40 până la 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Mutați Cotletele de porc pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Se toarnă lichidul din vasul de copt în tigaie cu picături rezervate.
Așezați tigaia cu amestecul de picături la foc mediu-mic. Amestecați smântâna în picături. Gatiti si amestecati, integrand treptat amestecul de faina rezervat, pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Serviți ca sos pentru Cotletele de porc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
![Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.]()
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
This wine is a fine example of the unique characteristics from the Rochioli property and the Russian River Valley. Aromas of ripe apple, tropical fruit, hazelnut and a touch of spice combine with the rich apple flavors and crisp acidity.