Cotlet De Porc Caesar & Paste

Cotlet De Porc Caesar & Paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc Caesar și Pastan. Această rețetă face 2 porții cu 697 calorii, 44G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 230 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, paste penne, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cotlet De Porc Caesar, Veronica ' s Pasta Bianc (Pastan și cotlet de porc), și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu 5 min. sau până la foarte cald. Top cotlet uniform cu 2 linguri. pansament și 1/4 cană brânză; apăsați brânza în pansament pentru a vă asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cotletele, părțile de brânză în jos, în tigaie; gătiți 4 min. pe fiecare parte sau până la făcut (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a vă încălzi.
5
Scurgeți pastele; se adaugă în tigaie cu spanac și usturoi. Gatiti si amestecati 1 min. sau doar până când spanacul este ofilit. Amestecați pansamentul rămas, brânza și roșiile; gătiți și amestecați 1 min. sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se servește cu cotlet.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista