Cotlet De Porc Caesar & Paste

Cotlet De Porc Caesar & Paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc Caesar și Pastan. Această rețetă face 2 porții cu 697 calorii, 44G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 230 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, paste penne, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Cotlet De Porc Caesar, Veronica ' s Pasta Bianc (Pastan și cotlet de porc), și Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu 5 min. sau până la foarte cald. Top cotlet uniform cu 2 linguri. pansament și 1/4 cană brânză; apăsați brânza în pansament pentru a vă asigura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați cotletele, părțile de brânză în jos, în tigaie; gătiți 4 min. pe fiecare parte sau până la făcut (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a vă încălzi.
5
Scurgeți pastele; se adaugă în tigaie cu spanac și usturoi. Gatiti si amestecati 1 min. sau doar până când spanacul este ofilit. Amestecați pansamentul rămas, brânza și roșiile; gătiți și amestecați 1 min. sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cu cotlet.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista