Cotlet De Miel De Caise
Cotletul de miel de caise este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 50 de calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de miel, piper, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cotlet De Miel De Caise, Cotlet De Miel De Caise, și Cotlete de miel cu sos de caise și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați sare, scorțișoară și piper și presărați pe ambele părți ale mielului.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați mielul în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați amestecul de caise, întorcând mielul pentru a acoperi.
Așezați 2 cotlete pe fiecare dintre cele 4 farfurii; lingura rămasă amestec de caise uniform peste cotlete.