Cotlet de miel cu rozmarin și piper negru
Rosemary-și-piper negru cotlet de miel este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $5.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 276 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, căței de usturoi, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet De Miel Rozmarin, Cotlet De Miel Rozmarin, și Cotlet De Miel Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Așezați Cotletele de miel într-un castron mare și stropiți cu ulei de măsline.
Presărați rozmarin și următoarele 4 ingrediente și aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea 30 de minute. Între timp, pregătiți Chimichurri de mentă.
Așezați cotletele pe grătarul uns. Acoperiți și grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar (145), 8 minute pentru mediu (160) sau 10 minute pentru bine făcut (170).
Scoateți din grătar; lăsați să stea 5 minute.
Se servește cu Chimichurri de mentă.