Cotlet de curcan saut cu sparanghel si ardei gras rosu

Saut cotlete de curcan cu sparanghel și ardei gras roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, făină, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de curcan glazurate și ardei grași, Cutite de curcan sotate cu sos de Avocado, și Sauteed Haricots Verts, ardei gras roșu și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați curcanul în 4 bucăți.
Așezați 1 bucată, tăiată cu fața în sus, între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată. Utilizați partea plată a ciocanului de carne, pounder sau sucitor pentru a bate ușor fiecare bucată de curcan la o grosime de 1/4 inch. Repetați cu bucățile de curcan rămase.
Presărați curcanul cu sare și piper.
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Înveliți curcanul ușor cu făină, îndepărtând excesul.
În tigaie de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei peste mediu-mare până când sclipesc și fierbinte.
Adăugați curcan și gătiți aproximativ 3 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți și gătiți cu 1 minut mai mult.
Scoateți curcanul din tigaie și puneți-l pe farfurie. Acoperiți bine cu folie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și amestecați sparanghelul și ardeiul gras. Saut 1 minut.
Se adaugă bulion și se încălzește la fierbere. Se fierbe descoperit 2 minute. Se amestecă coaja de lămâie și sucul de lămâie. Când lichidul revine la fierbere, scoateți-l de pe foc. Bateți în unt, câte 1 bucată, cu biciul de sârmă, adăugând următoarea bucată numai după ce prima a fost bătută complet și topită. Când tot untul a fost bătut, amestecați pătrunjelul.
Așezați 1 bucată de curcan pe fiecare farfurie de servire. Folosiți clești de bucătărie pentru a îndepărta fâșiile de sparanghel și piper din sos și așezați-le lângă cotlet. Puneți sosul peste curcan și legume.