Coroane De Dovleac Împletite
Coroane de dovleac împletite ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 19 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 154 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă obișnuită, dovleac, semințe de Mac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâini Duble De Dovleac Împletite, Coroane Cookie, și Coroane De Semolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahăr, sare și drojdie. În cratița de 2 litri, încălziți dovleacul, untul și cidrul; la foc mediu, până la 49° la130.
Se adaugă la amestecul de făină; bate la viteza medie 3 minute, răzuire castron ocazional.
Se amestecă suficient din făina rămasă pentru a face un aluat moale. Pe suprafața făinoasă, frământați până când este netedă și elastică, 3 până la 5 minute.
Așezați aluatul într-un vas uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți cu folie de plastic și prosop de pânză; lăsați să crească la loc cald până la dimensiunea dublă, aproximativ 1 oră.
Ungeți foaia mare de prăjituri. Punch jos aluat. Împărțiți în jumătate; împărțiți fiecare jumătate în 3 bucăți. Pe suprafața ușor făinată, rulați fiecare piesă într-o frânghie lungă de 24 inci. Pe foaia de cookie, așezați 3 frânghii apropiate. Împletiți ușor; ciupiți capetele împreună, formând un cerc. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți; lăsați să crească într-un loc cald până aproape dublează dimensiunea, 20 până la 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, bateți oul și apa până se omogenizează bine; periați peste împletituri; se presară cu susan și semințe de mac.
Coaceți 18 până la 24 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie pe rafturile de sârmă. Se răcește aproximativ 1 oră.