Cornish Șofran Chifle
Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 416 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șofran, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat Cornish cu șofran, măsline și Confit de lămâie, St. Lucia șofran chifle, și St Lucia șofran chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 135° (140C).
Așezați șofranul într-un vas mic de copt.
Coaceți timp de 1015 minute pentru a prăji șofranul.
Se lasă să se răcească, apoi se sfărâmă până la o pulbere fină. Se amestecă în apa clocotită și se lasă să stea aproximativ 1 oră sau peste noapte.
Cernem făina și sarea într-un castron mare.
Adăugați untul și frecați-l cu vârful degetelor până când amestecul seamănă cu firimiturile de pâine grosieră. Se amestecă zahărul și drojdia. Bateți împreună laptele, cana de apă, oul și șofranul dizolvat.
Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați timp de 810 minute, sau până când este neted și elastic. Frământați coacăzele.
Împărțiți aluatul în 12 bucăți. Formați fiecare piesă într-o bilă și aplatizați ușor.
Așezați bilele pe o foaie de copt unsă. Acoperiți ușor cu folie de plastic ușor unsă.
Lăsați să stea într-un loc cald timp de 3040 de minute sau până când au dublat dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 218° (220C).
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 1520 de minute sau până când chiflele sunt aurii deschise și sună goale atunci când sunt bătute pe fund.
Se transferă într-o grătar și se lasă să se răcească.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;