Cornbread Runde

Cornbread Runde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați rundele de pâine de porumb. Această rețetă servește 28. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Glisoare de pește pe turte de porumb cu maioneză de ardei roșu, Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), și Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți împreună ouăle, laptele și untul; se adaugă la amestecul uscat, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă aluatul într - o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci, care se întinde pe marginile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Tăiați pâinea de porumb în 28 de runde folosind un tăietor de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
7
Așezați rondele de pâine de porumb pe o foaie de copt ușor unsă. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se rumenesc. Întoarceți rundele și fierbeți încă 1 până la 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista