Corn Chip Crunch
Corn Chip Crunch ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, unt, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Ciocolată, Ciocolata Chip Strawberry Crunch Cookie-Uri, și Chipsuri de ciocolată și Crunch crackles de mentă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare rezistent la căldură, combinați chipsuri de porumb și arahide. Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, siropul de porumb și untul. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Se toarnă peste amestecul de chipsuri de porumb; aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Coaceți la 250 de minute timp de 30-40 de minute; amestecând la fiecare 15 minute.
Se întinde pe hârtie cerată; rece. Rupeți și depozitați în recipiente etanșe.