Coriandru Porumb La Grătar

Coriandru Porumb La Grătar
Coriandru porumb la gratar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 80 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, coriandru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb La Grătar Cu Sare De Coriandru, Porumb la grătar cu unt de coriandru, și Porumb Mexican La Grătar Cu Coriandru.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, cilantrul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Tăiați două bucăți pătrate de 12 inci de folie rezistentă. Pulverizați fiecare Spicul de porumb cu generozitate cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Întindeți amestecul de usturoi peste fiecare ureche de porumb. Înfășurați fiecare ureche de porumb în bucată de folie, sigilând marginile. Permiteți spațiu pentru circulație și expansiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Acoperiți și grătiți porumbul la foc mediu 10 până la 12 minute, întorcându-se ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista