Cordon Bleu De Pui La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cordon Bleu de pui la cuptor. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de boia de ardei, arpagic, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 8-inch pătrat (2 quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit. Între foi de folie de plastic sau hârtie cerată, aplatizați fiecare piept de pui la o grosime de 1/4 inch.
Întindeți fiecare piept de pui cu 1/2 linguriță de muștar; se presară cu 1 linguriță de arpagic.
Tăiați felii de șuncă și brânză pentru a se potrivi cu puiul. Completați fiecare piept de pui cu șuncă și felie de brânză.
Roll - up, tucking se termină în interior.
Într-un castron puțin adânc, combinați albușul de ou și apa; bate ușor.
Așezați firimiturile de cereale într-un vas superficial. Înveliți rulourile de pui cu amestec de albuș de ou; se rulează în firimituri.
Se pune în vasul de copt; se presară cu boia.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.