Coq au Vin este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 421 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de ciuperci, ierburi de provence, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Paste Coq au Riesling.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, grea sau cuptor olandez, prăjiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Înveliți bucățile de pui în făină, sare și piper. Pui brun în grăsime de slănină fierbinte pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bucăți De Pui
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Adăugați usturoi, ceapă, ciuperci și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Usturoi
Ceapă
4
Se sotează 2 minute pentru a se înmuia.
5
Turnați coniacul într-un pahar mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
6
Scoateți tigaia de pe foc, turnați coniac, puneți tigaia înapoi pe flacără. Flambe aprinzând un chibrit lung și ținându-l chiar deasupra vasului și aprinzând fumul. Coniacul va lua foc și flăcările se vor arde în decurs de 1 minut. Când flăcările se sting, amestecați treptat vinul și bulionul. Când vinul este bine amestecat, adăugați ierburile. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Coniac
Bulion
Ierburi
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți capacul și continuați să fierbeți timp de 15 minute pentru a permite sosului să se reducă puțin. Poate doriți să adăugați 1 lingură de pastă de roșii sau amidon de porumb pentru a ajuta la procesul de îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Amidon De Porumb
Sos
8
Pentru a servi, acoperiți puiul și legumele cu slănină sfărâmată rezervată și pătrunjel proaspăt.