Copane Picante De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tobe Picante de pui. O porție conține 276 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, chimen măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Copane Picante De Pui, Copane Picante De Pui, și Copane De Pui Prăjite Picante.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400. Pulverizați tava dreptunghiulară, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Îndepărtați pielea și grăsimea de la pui.
Amestecați făina, făina de porumb, chimenul, pudra de chili și sarea într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă.
Se amestecă Zara și sosul de piper într-un castron mediu. Scufundați puiul în amestecul de zară, apoi puneți-l în pungă. Sigilați punga și agitați până când este acoperită uniform.
Puneți puiul în tigaie; pulverizați ușor puiul cu spray de gătit.
Coaceți neacoperit 40 până la 45 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.