Copane de pui cu crustă Panko cu sos de scufundare cu miere-muștar
Copane de pui cu crustă Panko cu sos de scufundare cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 410 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de parmezan, miere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 49 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare sunt Copane de pui cu crustă Panko cu sos de scufundare cu miere-muștar, Panko la cuptor-licitații de pui cu crustă cu sos de scufundare cu miere-BBQ, și Panko Crusted Miere Muștar Pui Oferte.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați 3 fante în cea mai cărnoasă porțiune a fiecărui toiag.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați Zara, ceapa, usturoiul și toiagele într-o pungă mare de plastic cu fermoar; refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Copane De Pui
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați un raft pe o tigaie cu jeleu; acoperiți raftul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți toiagele din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Presărați tocanele cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Combinați panko, brânză și arpagic într-un vas puțin adânc. Dragați fiecare toiag în amestec panko. Aranjați bețișoarele într-un singur strat pe raft; înveliți ușor bețișoarele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Copane De Pui
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Coaceți toiagele la 425 timp de 30 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Combinați maioneza și ingredientele rămase într-un castron mic.