Copane cu piersică și miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tobe cu piersică și miere. Această rețetă face 10 porții cu 148 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, piersică și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bețișoare Glazurate Cu Piersici , Caise Și Balsamice, Betisoare De Pui Din Soia Cu Miere, și Copane pentru grătar cu miere la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul și se gătește un minut sau două până când usturoiul se înmoaie și se înmoaie. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti pana cand puiul s-a rumenit pe toate partile, aproximativ 15 minute.
Când toiagele s-au rumenit, scoateți-le și puneți-le deoparte. Topiți restul de 1 linguriță de unt în tigaie și amestecați ceapa feliată. Gatiti si amestecati pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute, apoi amestecati mierea, sosul de soia, ghimbirul si 1 cana de apa. Întoarceți toiagele în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, întindeți feliile de lămâie deasupra, acoperiți cu un capac și fierbeți până când toiagele sunt fragede și nu mai sunt roz la os, aproximativ 15 minute.
Odată ce toiagele s-au fiert, scoateți-le într-un platou de servire și păstrați-le la cald. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 lingurițe de apă și se amestecă în sosul care fierbe.
Adăugați piersica și gătiți până când sosul se îngroașă și revine la foc mic.
Se toarnă sosul peste tobe pentru a servi.