Coolere De Limonadă Cu Pepene Verde

Coolere De Limonadă Cu Pepene Verde
Reteta Boozy pepene verde limonada Coolere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 127 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură accesibilă pentru Vara. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de pepene verde, gheață, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Limonadă De Pepene Verde Cu Rozmarin, Răcitoare De Pepene Verde, și Răcitoare De Pepene Verde Cu Căpșuni.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista