Cookie-Uri Shortbread
Cookie-urile Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 290 calorii. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ciocolată foarte semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Shortbread, Cookie-Uri Shortbread, și Cookie-Uri Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete, amestecați împreună untul și 1 cană de zahăr până când sunt doar combinate.
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, săturați făina și sarea, apoi adăugați-le în amestecul de unt și zahăr.
Se amestecă la viteză mică până când aluatul începe să se unească. Aruncați pe o suprafață prăfuită cu făină și formați-o într-un disc plat. Înfășurați în plastic și răciți timp de 30 de minute.
Rotiți aluatul gros de 1/2 inci și tăiați-l cu un tăietor în formă de deget de 3 x 1 inci.
Așezați prăjiturile pe o foaie de copt unsă și presărați cu zahăr.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când marginile încep să se rumenească. Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Când prăjiturile sunt reci, așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Puneți 3 uncii de ciocolată într-un vas de sticlă și cuptor cu microunde la putere mare timp de 30 de secunde. (Nu aveți încredere în cronometrul cu microunde; cronometrați-l cu ceasul.) Se amestecă cu o lingură de lemn. Continuați să încălziți și amestecați în trepte de 30 de secunde până când ciocolata este doar topită.
Adăugați ciocolata rămasă și lăsați-o să stea la temperatura camerei, amestecând des, până când este complet netedă. Se amestecă puternic până când ciocolata este netedă și ușor răcită; agitarea o face mai lucioasă.
Stropiți 1/2 din fiecare prăjitură cu suficientă ciocolată pentru a o acoperi.