Cookie-Uri Mexicane
Rețeta cookie-urilor mexicane ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, scorțișoară măcinată, vanilie mexicană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 108 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Mexicane, Prăjituri De Nuntă Mexicane, și Polvorones-Cookie-Uri Mexicane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare folosind un mixer electric, bateți untul până devine cremos. Bateți sarea, zahărul pudră, laptele, vanilia și scorțișoara, răzuind adesea părțile laterale ale bolului, până când amestecul este neted. Bateți în praful de copt. Când este bine amestecat, adăugați făina și amestecați cu mâna până se amestecă bine. Aluatul trebuie să fie moale, dar suficient de robust pentru a se modela.Cu o lingură nivelată, scoateți aluatul și formați-l în 24 de bile.
Așezați bilele pe o farfurie și răciți-le timp de 2 ore sau dacă coaceți înainte, răciți-le până când sunt foarte ferme, apoi puneți-le într-o pungă cu fermoar și congelați.Când sunteți gata de coacere, aduceți bilele de aluat la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Aranjați bilele de aluat, distanțându-se la aproximativ 2 1/2 inci pe foi de copt uns, apoi apăsați bilele în runde de 2 inci.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile se rumenesc.Între timp, amestecați zahărul, ciocolata și scorțișoara într-un castron mic.
Scoateți prăjiturile calde de pe foile de copt și lăsați să se răcească aproximativ 3 minute pe un suport de sârmă așezat peste o foaie de folie. Lingură de acoperire peste cookie-uri, lăsându-l să cadă pe folie. Scoateți stratul căzut de pe folie și folosiți-l pentru a acoperi fundul fursecurilor.
Lăsați să se răcească complet înainte de servire.