Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță Condimentate
Cookie-urile de zahăr de vacanță condimentate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 72 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 58 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de extract de vanillan, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță, și Cookie-Uri De Zahăr De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un castron mediu. Pune deoparte. Bateți zahărul granulat și untul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul și vanilia; se amestecă bine. Bateți treptat în amestecul de făină la viteză mică până se amestecă bine. Dați la frigider aluatul2ore sau peste noapte până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată * la o grosime de 1/8 inch.
Se taie în forme cu tăietori cookie preferate.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foi de copt 1 minut.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Pentru glazură, amestecați toate ingredientele, cu excepția coloranților alimentari. (Se amestecă lapte suplimentar după cum este necesar pentru a subția glazura sau mai mult zahăr de cofetari pentru a se îngroșa, dacă este necesar.)
Așezați o cantitate mică de glazură în boluri mici de mică adâncime, folosind un bol pentru fiecare culoare dorită. Se amestecă picături de culoare alimentară în glazură până se atinge nuanța dorită.
Pentru cookie-urile de gheață, țineți cookie-ul de marginea sa și înmuiați partea superioară a cookie-ului în glazură. (Sau puneți glazura pe cookie folosind o linguriță.)
Așezați fursecurile cu gheață pe suportul de sârmă așezat peste foaia de copt acoperită cu folie pentru a se usca. (Foaia de copt acoperită cu folie va prinde picături.) Pentru a adăuga detalii decorative la cookie-uri, lingură glazură colorată într-o pungă de plastic resigilabilă. Tăiați o bucată mică din colț. Strângeți glazura prin gaura din punga de plastic pentru a decora cookie-urile. Dacă doriți, zahărul colorat poate fi presărat pe fursecuri proaspăt înghețate.