Cookie-Uri De Marmură De Ciocolată
Ciocolata marmura cookie-uri este un vegetarian desert. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 10 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, extract de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, Cookie-Uri De Marmură Cu Lămâie-Ghimbir, și Tort De Marmură Cu Ciocolată Neagră Și Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, smântână unt și zahăr până se omogenizează bine, 1 până la 2 minute.
Adăugați extract de vanilie, extract de lămâie și sare. Cu mixerul la viteză mică, adăugați treptat făină, răzuind părțile laterale ale bolului.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată; va fi slăbit și sfărâmicios. Frământați aluatul împingând cantități mici departe de Dvs. cu călcâiul mâinii timp de 1 până la 2 minute. Împărțiți aluatul în jumătate.
Presărați pudră de cacao peste una dintre jumătăți. Frământați până când cacao a fost complet încorporată.Formați fiecare jumătate în discuri de 8 inci cu grosimea de aproximativ 1 inch. Înfășurați discurile de aluat separat în folie de plastic și dați-le la frigider cel puțin o oră. După ce aluatul este bine răcit, așezați fiecare jumătate din aluatul frământat între două foi de plastic. Folosind un sucitor, rulați aluatul în runde de dimensiuni egale cu grosimea de aproximativ cm. Este posibil să trebuiască să refrigerați aluatul încă o oră, în funcție de temperatura camerei și de cât de lipicios a devenit aluatul.Apoi, amestecați împreună oul și 1 lingură de apă. Îndepărtați folia de plastic din ambele bucăți de aluat.
Așezați un cerc în fața dvs. și periați-l cu spălarea ouălor.
Așezați celălalt cerc de aluat deasupra căptușind marginile cât mai bine posibil. Prefer să pun stratul de ciocolată deasupra. Dar oricare dintre ele este în regulă.Începând de la un capăt rotiți discul împreună "jelly-roll" stil pentru a forma un jurnal.
Tăiați acest buștean pe jumătate transversal, apoi rulați un buștean formând în continuare un buștean care are aproximativ 1 cm în diametru.
Tăiați acest bușten pe jumătate transversal și rotiți fiecare jumătate în cristalele de zahăr brut, asigurându-vă că zahărul aderă bine. Repetați cu aluatul rămas până când aveți patru bușteni acoperiți cu zahăr.
Așezați buștenii pe o tavă căptușită cu pergament și dați-le la frigider acoperite timp de cel puțin o oră. De asemenea, pot fi înghețate în acest moment până la o lună.Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Feliați fiecare buștean în felii groase de centimetru; așezați pe foaia de copt.
Coaceți până când ați terminat, 10 până la 12 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați cookie-urile să se răcească 2 minute.
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș până la 2 zile.