Cookie-Uri De Dovleac Quinoa - Pentru Micul Dejun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu Quinoa cu dovleac - pentru micul dejun. Această rețetă servește 3 și costă 1,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 732 calorii. 1025 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, amidon de cartofi, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Dovleac Prăjituri Cu Quinoa Pentru Micul Dejun, 90 De Secunde Plăcintă Cu Dovleac Mic Dejun Quinoa, și Quinoa Mic Dejun Cu Dovleac De Arțar Condimentat.
Instrucțiuni
Ingrediente uscate:1 cană fulgi de Quinoa de recoltă Antică1 cană făină de sorg sau făină de orez brun1 / 4 cană făină de mei1 lingură amidon de tapioca sau amidon de cartofi (nu făină de cartofi)1 linguriță gumă xantan1 / 2 linguriță sare de mare fină1 linguriță bicarbonat de sodiu1 1/4 cană zahăr organic brun deschis1 linguriță scorțișoară1 / 2
Adăugați: 1/2 cană ulei de cocos Organic sau scurtare organică a spectrului
Combinați până când amestecul este puțin sfărâmicios și nisipos.
Adăugați: 1 cană dovleac conservat1 lingură extract de vanilie bourbon1 lingură sirop de arțar pur1 / 4 linguriță suc de lămâie
Bate pentru a combina.Notă: nu am nevoie pentru a face acest lucru, dar-în cazul în care aluatul este prea rigid să se ocupe, adăugați dumneavoastră preferat lapte non-lactate, o lingura la un moment dat și doar suficient face un aluat lipicios lipicios.Se amestecă:1 cană chipsuri de ciocolată neagră fără lactate1 / 2 cană stafide sau coacăze
Opțiune de adăugat, dacă doriți:1/2 cană de nuci tocate, cum ar fi nuci pecan sau nuci
Instrucțiuni de coacere: folosind o lingură de supă, aruncați aluatul cu linguri pe hârtia pergament. Aluatul este lipicios, așa că folosiți degetele umede pentru a ajuta la rotunjirea și movilarea aluatului; nu le aplatizați, ci doar modelați-le puțin.
Coaceți în centrul unui cuptor preîncălzit până la auriu și ferm. Aceasta este de la 18 la 25 de minute, în funcție de cuptorul dvs. și dacă ați adăugat sau nu fructe și nuci etc.Răciți fursecurile pe un suport de sârmă.
Stropiți cu glazura mea de nucșoară de arțar-rețeta este aici.Aceste cookie-uri au fost fabuloase ușor calde de la cuptor. Exteriorul cookie-ului devine puțin crocant pe măsură ce se răcește, iar interiorul rămâne fraged și ușor mestecat.Am înfășurat și am înghețat extras. Sunt delicioase încălzite ușor în cuptorul cu microunde.Mărci 22-24 cookie-uri medii.Sursa rețetei: glutenfreegoddess.blogspot.com