Cookie-Uri De Decadență Dulce-Amărui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de decadență dulce-amărui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri De Decadență Cu Ciocolată, Fursecuri Cu Ciocolată Dulce-Amăruie, și Fursecuri Cu Ciocolată Dulce-Amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. căptușiți două foi de cookie (Vezi nota) cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, amestecați bine făina, praful de copt și sarea; pune deoparte.
Așezați cele 8 uncii (225 grame) de ciocolată și untul într-un castron mare din oțel inoxidabil într-o tigaie largă cu apă abia fierbinte și amestecați frecvent doar până se topește și se omogenizează.
Scoateți ciocolata din tigaie și puneți-o deoparte. Lăsați focul sub tigaie.
Într-un castron mare rezistent la căldură, bateți bine ouăle, zahărul și vanilia. Puneți vasul în tigaie și amestecați până când amestecul este călduț la atingere. Amestecați amestecul de ouă în ciocolata caldă (nu fierbinte). Se amestecă amestecul de făină, apoi nucile și bucățile de ciocolată.
Aruncați linguri ușor rotunjite de aluat la o distanță de 1 1/2 inci pe foile de biscuiți căptușite.
Coaceți până când suprafața fursecurilor pare uscată și setată, dar centrul este încă lipicios, 12 până la 14 minute. Glisați fursecurile, încă pe pergament, pe rafturi sau așezați tigăile pe rafturi.
Lăsați să se răcească complet. A se păstra într-un recipient bine închis.
Notă: sunt agitat despre foi cookie. Aceste fursecuri vor avea cea mai bună aromă și textură dacă sunt coapte pe foi căptușite cu hârtie pergament, ceea ce le izolează suficient, dar permite totuși cookie-urilor să fie puțin cruste la exterior și moi în interior. Tigaile amortizate și căptușelile din silicon fac textura fursecurilor prea uniformă pentru gustul meu. Tigaile cu suprafețe întunecate (chiar dacă sunt antiaderente) tind să ardă fundul bogat de biscuiți cu ciocolată înainte ca Centrele să fie gătite.
Note de ciocolată pentru a utiliza ciocolată cu procent mai mare pentru a face cookie-uri care sunt din ce în ce mai dulci, fără a sacrifica textura sau luciul frumos de pe suprafața cookie-urilor, ajustați rețeta ca follows.To utilizați 61% până la 64% ciocolată: utilizați 7 uncii (200 grame) ciocolată. Creșteți zahărul la 1/2 cană plus 1 lingură (110 grame).pentru a utiliza 66% ciocolată:utilizați 6 1/2 uncii (185 grame) ciocolată. Creșteți untul la 3 linguri (45 grame) și zahărul la 1/2 cană plus 2 linguri (125 grame).pentru a utiliza 70% până la 72% ciocolată: folosiți 5 1/2 uncii (155 grame) ciocolată. Creșteți untul la 3 linguri (45 grame) și zahărul la 3/4 cană (150 grame).Pentru bucăți, folosiți orice ciocolată doriți, la fel sau diferită de aluat. Nu sunt necesare modificări.