Cookie-Uri De Crăciun Shortbread
Cookie-urile de Crăciun Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri De Brad De Crăciun, Pecan Shortbread Crăciun Copac Cookie-Uri, și Prăjituri De Crăciun Cu Prune De Zahăr.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare; cu un tăietor de patiserie, tocați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă extractul de rom și extractul de migdale în apă într-un castron mic.
Se amestecă în ingredientele uscate, puțin câte puțin, până când amestecul se ține împreună într-o bilă atunci când îl strângeți.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și presărați cu făină; se rulează într-o foaie groasă de 1/4 inch.
Se taie în forme cu freze cookie presarata cu faina, și locul 1 inch afară pe foi de copt unsuros. Acoperiți cu un strat de folie de plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Coaceți prăjiturile doar până când marginile sunt ușor rumenite, 15 până la 18 minute. Se lasă să se răcească pe foi timp de 2 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a termina răcirea. Se răcește complet înainte de decorare.
Pentru înghețare, bateți zahărul și laptele cofetarilor într-un bol până se omogenizează. Dacă doriți, împărțiți glazura în boluri mici și nuanțați fiecare bol cu o nuanță dorită cu colorant alimentar. Frost răcit complet cookie-uri, și se presară cu sclipici comestibile înainte de seturi de glazura.