Cookie-urile Graham Cracker ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de cracker graham, chipsuri de ciocolată semidulce, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri De Cracare Graham Cu Ciocolată, Smookies (biscuiți cu ciocolată Graham Cracker cu Marshmallows prăjite), și Graham Cracker Log.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună margarina și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați făină combinată, firimituri de cracare graham, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă bine. Se amestecă chipsuri de ciocolată , M & M și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Aruncați aluatul îngrămădind linguri pe foi de prăjituri unse la aproximativ 3 centimetri distanță . Apăsați 2 sau 3 bomboane suplimentare M & M deasupra cookie-urilor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Stropi în Formă De Inimă
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe foaie aproximativ 3 minute și se scoate la rafturi de sârmă.