Cookie-Uri De Compost Momofuku Adaptate
Adaptate Momofuku Compost cookie-uri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 24 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 64 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-urile de Compost ale lui Momofuku, Rețeta de prăjituri cu compost Momofuku Milk Bar, și Cookie-Uri De Compost.
Instrucțiuni
În mixer stand cu zbaturi atașat, crema de unt rece, atât zaharuri și sirop de porumb pe mediu ridicat până pufos, 2-3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului de amestecare.
Adăugați ouăle și vanilia și amestecați pentru a încorpora. Măriți viteza de amestecare la mediu-mare și rulați mixerul timp de 10 minute întregi. În acest timp, Granulele de zahăr se vor dizolva, amestecul va deveni o culoare albă aproape palidă și va dubla dimensiunea.
Între timp, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Cu mâna sau folosind cea mai mică viteză a mixerului, amestecați amestecul de făină – nu-l bateți sau cookie-urile nu vor fi la fel de fragede. Se amestecă bomboane și lucruri sărate.
Folosind o măsură de aproximativ 1/3 cană sau o măsură zgârcită de 4 uncii, scoateți aluatul și formați runde. Rundele mele scobite cântăreau puțin mai puțin de 4 uncii fiecare. Puneți rondele în formă pe farfurie, acoperiți cu folie de plastic și răciți câteva ore sau până când sunt gata de coacere.
Nu coaceți cookie-urile de la temperatura camerei sau nu își vor păstra forma.
Se încălzește cuptorul convențional la 400 F. (350 F în cuptor cu convecție). Aranjați bile de aluat cookie refrigerate pe pergament sau foaie de cookie căptușită cu folie antiaderentă-a mea a fost izolată. Dacă foile dvs. de cookie sunt subțiri, vă recomandăm să stivați două și să coaceți cookie-uri pe foi de cookie stivuite.
Coaceți 9-11 min (am copt-o pe a mea pentru 12-1
În timp ce sunt în cuptor, cookie-urile se vor umfla, se vor crăpa și se vor răspândi. Conform rețetei originale, la 9 min fursecurile trebuie rumenite pe margini și abia încep să se rumenească spre centru. La 9 minute, ale mele erau palide și aluoase. Lăsați cookie-urile în cuptor pentru minute suplimentare, dacă este necesar (va fi necesar) și coaceți un total de aproximativ 12-14 minute. Toate cuptoarele sunt diferite, așa că va trebui să urmăriți cookie-urile, în special marginile.
Răciți cookie-urile complet pe tava de foaie înainte de a le transfera pe farfurie sau recipient etanș sau staniu pentru depozitare (am răcit-o pe foaie doar aproximativ 5 minute, dar a mea a fost puțin prea gătită, așa că au fost bine).