Cookie-Uri De Bază Pentru Pâine Scurtă
Cookie-urile de bază sunt un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 730 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Cookie-Uri De Zahăr De Bază, Cookie-Uri De Zahăr De Bază, și Fursecuri.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează. Se amestecă extractele de vanilie și migdale până se omogenizează.
Se amestecă împreună făină și următoarele 2 ingrediente. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în jumătate; aplatizați fiecare într-un disc.
Rulați fiecare disc la o grosime de 1/4 inch între 2 foi de hârtie de ceară.
Transferați aluatul, în hârtie de ceară, pe o foaie de copt; se răcește 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 35
Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat, îndepărtați hârtia de ceară superioară; tăiați în 2 dreptunghiuri de 1/2 - x 3/4 inci, răsturnând resturile de aluat o dată.
Așezați 1 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește pe foi de copt 1 minut; transferați pe rafturi de sârmă. Se răcește complet. A se păstra în recipiente etanșe.
Batoane De Ciocolată-Mentă
Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor. Cuptor cu microunde 3/4 cană bucăți de ciocolată neagră într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Stropiți peste prăjituri.
Presărați 12 bomboane de mentă tare zdrobite peste fursecuri.
Lăsați să stea până când este ferm.
Fulgi de zăpadă Bourbon-Pecan pregătiți rețeta prin Pasul 2, omițând extractul de migdale, adăugând 1 cană de pecan prăjit tocat și 4 linguri. bourbon cu vanilie la Pasul 1 și creșterea făinii la 2 1/2 căni. Procedați conform instrucțiunilor, tăiați aluatul cu un tăietor în formă de fulg de zăpadă de 3 inci și creșteți timpul de coacere la 14 până la 16 minute. Face 2 1/2 duzină
Pătratele de scorțișoară-portocală pregătesc rețeta prin Pasul 2, omițând extractele de vanilie și migdale, crescând făina la 2 1/4 căni și adăugând 2 linguri. coaja de portocala, 3/4 lingurita. scorțișoară măcinată și 1/4 linguriță. nucșoară măcinată la amestecul de făină în pas procedați conform instrucțiunilor prin Pasul 4, tăind cu un tăietor pătrat de 2 inci. Se amestecă împreună 1 lingură. zahăr și 1/4 linguriță. scorțișoară măcinată și presărați amestecul peste fursecuri.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor. Face 3 duzină.
Cookie-uri Sandwich cu cartofi dulci-Marshmallow pregătiți rețeta până la Pasul 2, omițând extractul de migdale, adăugând 3/4 cană piure de cartofi dulci conservat cu vanilie la Pasul 1, crescând făina la 2 1/2 căni și adăugând 1 linguriță. nucșoară proaspăt rasă, 3/4 linguriță. cardamom măcinat, 1/2 linguriță. ghimbir măcinat și 1/2 linguriță. scorțișoară măcinată la amestecul de făină în pas procedați conform instrucțiunilor, tăind cu un tăietor rotund de 2 inci și stropind cu 1 lingură. Zahăr Demerara înainte de coacere. Bateți 1/2 cană de marshmallow crme și 1/2 cană de unt, înmuiate, cu un mixer electric rezistent la viteză medie 2 minute sau până la omogenizare; adăugați treptat 2 căni de zahăr pudră.
Adăugați 1 1/4 linguriță. pulbere de bezea și bateți la viteză mare 2 minute sau până devine pufos. Se amestecă 1 linguriță. extract de vanilie.
Răspândiți aproximativ 2 lingurițe. se amestecă între rondele de pâine scurtă răcite pentru a forma sandvișuri. Face 2 1/2 duzină.
Stelele cheie de var pregătesc rețeta prin Pasul 2, omițând extractele de vanilie și migdale, adăugând 1 lingură. Zest cheie de var și 2 linguri. Suc de lămâie cheie după zahăr la Pasul 1 și creșterea făinii la 2 1/4 căni. Se amestecă împreună 2 linguri. zahăr alb de șlefuit și 1 lingură. coaja de tei. Procedați conform instrucțiunilor prin Pasul 4, tăind cu un tăietor în formă de stea de 2 inci.
Presărați fursecurile cu amestec de zahăr, apăsând ușor pentru a adera.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor, crescând timpul de coacere la 14 până la 16 minute sau până când vârfurile stelelor încep să se rumenească. Face aproximativ 4 duzină.
Amprentele de cireșe-ciocolată înmuiați 1 cană de cireșe uscate tocate în 4 linguri. lichior de cireșe 1 oră. Pregătiți rețeta până la Pasul 2, omițând extractul de migdale și amestecând cireșe înmuiate și 3/4 cană de cacao olandeză procesată cu vanilie în aluat în formă de pas în bile de 1 inch (aproximativ 1 lingură. pe bilă) și așezați la 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare sau capătul unei linguri de lemn în fiecare bilă, formând o indentare.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor. Cuptor cu microunde 1/2 cană bucăți de ciocolată albă și 2 linguri. smântână grea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până se topește și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde. Lingură 1/2 linguriță. amestec de ciocolată în fiecare indentare.
Lăsați să stea până când amestecul de ciocolată albă este ferm (aproximativ 1 oră). Face 4 duzină.