Cookie-Uri Cu Cip Alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile cu cip Alb. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână amestecul de prăjituri devil ' s food, ou, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fulgi de ovăz afine ciocolată albă Chip Cookie-uri (aka Granola Bar cookie-uri), Cookie-Uri De Insulă Cu Cip Alb, și Biscuiți Cu Cip Alb Și Vodcă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amestecul de tort, oul, cacao, crema de brânză și laptele până se omogenizează bine (aluatul va fi gros). Se amestecă chipsurile.
Picătură de linguri 2 în. în afară pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 350 de metri pătrați timp de 14-16 minute sau până când o scobitoare iese curată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "