Cookie-Uri Cinnabun
Cookie-urile Cinnabun sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 36 de porții cu 125 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 575 de fani. Un amestec de praf de copt, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-uri surpriză cu unt de arahide dublu și sfaturi pentru trimiterea cookie-urilor # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană de unt, scurtarea, zahărul brun deschis și zahărul alb până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia.
Combinați 1 lingură de scorțișoară, făină, praf de copt și sare; se amestecă în amestecul cremă. Acoperiți și refrigerați aluatul timp de cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un vas mic sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți 1/2 cană de zahăr brun, 1/4 cană de unt și 2 lingurițe de scorțișoară în cuptorul cu microunde. Se amestecă frecvent până când untul este topit și amestecul este bine amestecat.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare jumătate din aluat într-un dreptunghi de 12x6 inch.
Întindeți 1/3 din amestecul de scorțișoară peste fiecare dreptunghi.
Rulați fiecare pe lungime într-un buștean.
Tăiați în segmente de 1 inch. Folosiți umplutura rămasă pentru a plasa o mică bucată de amestec pe foaia de cookie unde va fi plasat fiecare cookie, aproximativ la fiecare 3 inci.
Așezați 1 prăjitură pe fiecare păpușă cu partea tăiată în jos.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți foaia de cookie-uri pe o tavă pentru a elimina cookie-urile în timp ce acestea sunt încă foarte fierbinți. Dacă fursecurile sunt blocate, încălziți din nou tigaia la cuptor pentru câteva minute pentru a înmuia păpușile de scorțișoară.