Cookie De Marțipan De Migdale

Cookie De Marțipan De Migdale
Cookie-ul de marțipan de migdale este un vegetarian rețetă cu 60 de porții. Acest desert are 148 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albusul de ou, pasta de migdale, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețetă De Marțipan (Pastă De Migdale) , Michelangelo (marțipan și migdale Praline milkshake-uri), și Tartă de marțipan cu cireșe și migdale prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul în făină într-un bol de amestecare cu un tăietor de patiserie sau furculițe până când seamănă cu mazărea mică. Adăugați treptat apă rece cu gheață în amestec, amestecând ușor până când amestecul este suficient de umed pentru a forma o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Așezați bila de patiserie într-un bol și acoperiți-o cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Amestecați pasta de migdale, zahărul, ouăle și extractul de migdale într-un bol separat. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Refrigerați ambele amestecuri 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pastă De MigdalePastă De Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Împărțiți patiseria în 10 porții. Folosind un știft de rulare, rotiți fiecare porțiune în benzi lungi care măsoară aproximativ 4x12 inci. Împărțiți amestecul de pastă de migdale în 10 porții; folosiți-vă mâinile pentru a forma fiecare porție într-o formă de șarpe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Așezați fiecare șarpe de migdale în centrul fiecărei benzi de patiserie. Îndoiți aluatul și sigilați cusătura, închizând și capetele. Puțină apă va ajuta la menținerea sigiliului. Aranjați rulourile cu cusătura în jos pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Tăiați fante în rulouri cu foarfece la fiecare 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
8
Bateți albusul de ou și apa împreună într-un castron mic; periați rulourile de patiserie pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească complet înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista