Cookie De Marțipan De Migdale

Cookie De Marțipan De Migdale
Cookie-ul de marțipan de migdale este un vegetarian rețetă cu 60 de porții. Acest desert are 148 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albusul de ou, pasta de migdale, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețetă De Marțipan (Pastă De Migdale) , Michelangelo (marțipan și migdale Praline milkshake-uri), și Tartă de marțipan cu cireșe și migdale prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul în făină într-un bol de amestecare cu un tăietor de patiserie sau furculițe până când seamănă cu mazărea mică. Adăugați treptat apă rece cu gheață în amestec, amestecând ușor până când amestecul este suficient de umed pentru a forma o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Așezați bila de patiserie într-un bol și acoperiți-o cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Amestecați pasta de migdale, zahărul, ouăle și extractul de migdale într-un bol separat. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Refrigerați ambele amestecuri 8 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Împărțiți patiseria în 10 porții. Folosind un știft de rulare, rotiți fiecare porțiune în benzi lungi care măsoară aproximativ 4x12 inci. Împărțiți amestecul de pastă de migdale în 10 porții; folosiți-vă mâinile pentru a forma fiecare porție într-o formă de șarpe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Așezați fiecare șarpe de migdale în centrul fiecărei benzi de patiserie. Îndoiți aluatul și sigilați cusătura, închizând și capetele. Puțină apă va ajuta la menținerea sigiliului. Aranjați rulourile cu cusătura în jos pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Tăiați fante în rulouri cu foarfece la fiecare 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
8
Bateți albusul de ou și apa împreună într-un castron mic; periați rulourile de patiserie pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească complet înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista