Cookie De Marțipan De Migdale
Cookie-ul de marțipan de migdale este un vegetarian rețetă cu 60 de porții. Acest desert are 148 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albusul de ou, pasta de migdale, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețetă De Marțipan (Pastă De Migdale) , Michelangelo (marțipan și migdale Praline milkshake-uri), și Tartă de marțipan cu cireșe și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul în făină într-un bol de amestecare cu un tăietor de patiserie sau furculițe până când seamănă cu mazărea mică. Adăugați treptat apă rece cu gheață în amestec, amestecând ușor până când amestecul este suficient de umed pentru a forma o bilă.
Așezați bila de patiserie într-un bol și acoperiți-o cu folie de plastic.
Amestecați pasta de migdale, zahărul, ouăle și extractul de migdale într-un bol separat. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Refrigerați ambele amestecuri 8 ore până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Împărțiți patiseria în 10 porții. Folosind un știft de rulare, rotiți fiecare porțiune în benzi lungi care măsoară aproximativ 4x12 inci. Împărțiți amestecul de pastă de migdale în 10 porții; folosiți-vă mâinile pentru a forma fiecare porție într-o formă de șarpe.
Așezați fiecare șarpe de migdale în centrul fiecărei benzi de patiserie. Îndoiți aluatul și sigilați cusătura, închizând și capetele. Puțină apă va ajuta la menținerea sigiliului. Aranjați rulourile cu cusătura în jos pe foile de copt.
Tăiați fante în rulouri cu foarfece la fiecare 2 inci.
Bateți albusul de ou și apa împreună într-un castron mic; periați rulourile de patiserie pentru a le acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească complet înainte de a tăia.