Reteta Cookie-bomboane Pizza ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 30 minute. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nucă de cocos, ou, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Bomboane Oreo Monstru Tigaie Cookie Pizza, Bomboane Cookie Conuri, și Shortbread Bomboane Cookie.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă zaharurile, untul, vanilia și oul într-un castron mare. Se amestecă făina și bicarbonatul de sodiu (aluatul va fi rigid). Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți sau bateți aluatul într-o tigaie de pizza de 12 inci sau pe o foaie de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc; se răcește în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Chiar înainte de servire, răspândiți cookie-ul cu frisca. Se acoperă cu nuci, nucă de cocos și bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nucă De Cocos
Nuci
Cookie-uri
6
Tăiați în pene. Puneți imediat la frigider orice cookie rămas după servire.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.