Conserve De Zmeură

Conserve De Zmeură
Nevoie de o fără gluten, prietenos cu fodmap și condiment vegan? Conservele de zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 884 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți coacăze, suc de lămâie, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Bakewell cu conserve de zmeură, Pâine prăjită franceză Ciabatta cu conserve de zmeură, și Panini cu Brie, mere și conserve de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez mare din oțel inoxidabil. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați zahăr; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 220, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
3
Se ia de pe foc; se răcește complet.
4
Se toarnă conservele în recipiente etanșe; a se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista