Conopidă în sos de cremă Curry

Conopidă în sos de cremă Curry
Conopida reteta in sos de crema Curry ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 35 minute. Acest sos are 419 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, usturoi, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Conopidă cu sos Curry de nucă de cocos, Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă, și Midii în sos de cremă Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru conopidă: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și untul pentru a se topi. Odată topit, adăugați floretele de conopidă, o stropire frumoasă de sare și gătiți până devin aurii pe fund, aproximativ 3 minute. Dați o aruncare bună și lăsați să gătească încă 3 minute. Repetați aruncările până când cea mai mare parte a conopidei este acoperită cu unt și auriu pe părți, aproximativ 4 aruncări sau cam așa ceva. Conopida ar trebui să fie încă crocantă în acest moment, dar suficient de fragedă pentru a mânca o floretă mai mică. Haide, ia o mușcătură! Apoi, turnați restul florilor într-un castron mare și acoperiți rapid bine cu folie de plastic. Gătiti în loturi dacă floretele nu se potrivesc într-o singură tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În timp ce conopida continuă să aburească în castron, faceți sosul. În aceeași tigaie la foc mediu, adăugați untul. Odată ce untul s-a topit, se adaugă ceapa, pudra de curry, turmericul și se condimentează cu sare. Gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute, apoi adaugati usturoiul si gatiti putin mai mult. Odată ce usturoiul este parfumat, adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand stocul este redus la jumatate, apoi adaugati smantana grea si ridicati la foc mic. Gatiti pana cand sosul este redus si ingrosat. Cu o lingură pliată, scoateți conopida din castron și adăugați-o în oală. Ridicați focul și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
TurmericTurmeric
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Serviți cald.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista