Conopidă în sos de cremă Curry

Conopidă în sos de cremă Curry
Conopida reteta in sos de crema Curry ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 35 minute. Acest sos are 419 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, usturoi, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Conopidă cu sos Curry de nucă de cocos, Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă, și Midii în sos de cremă Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru conopidă: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și untul pentru a se topi. Odată topit, adăugați floretele de conopidă, o stropire frumoasă de sare și gătiți până devin aurii pe fund, aproximativ 3 minute. Dați o aruncare bună și lăsați să gătească încă 3 minute. Repetați aruncările până când cea mai mare parte a conopidei este acoperită cu unt și auriu pe părți, aproximativ 4 aruncări sau cam așa ceva. Conopida ar trebui să fie încă crocantă în acest moment, dar suficient de fragedă pentru a mânca o floretă mai mică. Haide, ia o mușcătură! Apoi, turnați restul florilor într-un castron mare și acoperiți rapid bine cu folie de plastic. Gătiti în loturi dacă floretele nu se potrivesc într-o singură tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În timp ce conopida continuă să aburească în castron, faceți sosul. În aceeași tigaie la foc mediu, adăugați untul. Odată ce untul s-a topit, se adaugă ceapa, pudra de curry, turmericul și se condimentează cu sare. Gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute, apoi adaugati usturoiul si gatiti putin mai mult. Odată ce usturoiul este parfumat, adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand stocul este redus la jumatate, apoi adaugati smantana grea si ridicati la foc mic. Gatiti pana cand sosul este redus si ingrosat. Cu o lingură pliată, scoateți conopida din castron și adăugați-o în oală. Ridicați focul și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
TurmericTurmeric
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Serviți cald.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista