Conopidă în sos de cremă Curry
Conopida reteta in sos de crema Curry ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 35 minute. Acest sos are 419 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, usturoi, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Conopidă cu sos Curry de nucă de cocos, Piept de pui umplut în sos Curry peste cartofi prăjiți și conopidă, și Midii în sos de cremă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru conopidă: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și untul pentru a se topi. Odată topit, adăugați floretele de conopidă, o stropire frumoasă de sare și gătiți până devin aurii pe fund, aproximativ 3 minute. Dați o aruncare bună și lăsați să gătească încă 3 minute. Repetați aruncările până când cea mai mare parte a conopidei este acoperită cu unt și auriu pe părți, aproximativ 4 aruncări sau cam așa ceva. Conopida ar trebui să fie încă crocantă în acest moment, dar suficient de fragedă pentru a mânca o floretă mai mică. Haide, ia o mușcătură! Apoi, turnați restul florilor într-un castron mare și acoperiți rapid bine cu folie de plastic. Gătiti în loturi dacă floretele nu se potrivesc într-o singură tigaie.
În timp ce conopida continuă să aburească în castron, faceți sosul. În aceeași tigaie la foc mediu, adăugați untul. Odată ce untul s-a topit, se adaugă ceapa, pudra de curry, turmericul și se condimentează cu sare. Gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute, apoi adaugati usturoiul si gatiti putin mai mult. Odată ce usturoiul este parfumat, adăugați bulionul de pui și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand stocul este redus la jumatate, apoi adaugati smantana grea si ridicati la foc mic. Gatiti pana cand sosul este redus si ingrosat. Cu o lingură pliată, scoateți conopida din castron și adăugați-o în oală. Ridicați focul și fierbeți încă 5 minute.